COMPUTER >> Router >> Linksys >> EA6350 AC1200+ Dual-Band Smart Wi-Fi Draadloze Router
Linksys EA6350 AC1200+ Dual-Band Smart Wi-Fi Draadloze Router
PDF pagina
Productbeschrijving:

Levert AC-snelheden voor gegevensoverdracht met tot 300 Mbps (Wireless-N) + 867 Mbps (Wireless-AC) en is voorzien van USB 3.0- en Gigabit-poorten voor een supersnelle verbinding via een kabel.
  • Bijna 3 keer zo snel als Wireless-N

  • 4 Gigabit Ethernet-poorten

  • USB 3.0-poort

  • Linksys Smart Wi-Fi-softwareNAADLOOS VIDEO'S STREAMEN EN DELEN MET HOGE VERBINDINGSSNELHEDENDe draadloze dual-band (2,4 GHz en 5GHz) AC1200+ werkt met overdrachtssnelheden tot 300 Mbps (Wireless-N) + 867 Mbps (Wireless-AC). Ideaal voor media-intensieve toepassingen zoals het streamen van video's en online gamen.BEAMFORMING-TECHNOLOGIE HELPT 'DODE ZONES' VOORKOMENMet beamforming wordt het Wi-Fi-signaal rechtstreeks op uw smartphones, tablets en laptops gericht en niet in een willekeurige richting uitgezonden. En twee verwijderbare externe antennes helpen om het signaal te versterken. Het resultaat is een efficiënter netwerk met een groter bereik.Als uw apparaat minder moeite hoeft te doen om gegevens te ontvangen, levert dit niet alleen meer efficiëntie op maar zal de batterij van het aangesloten apparaat ook langer meegaan.WIJZIG DE INSTELLINGEN VAN UW WI-FI-THUISNETWERK, WAAR U OOK BENT Met de Linksys Smart Wi-Fi-app op een smartphone of tablet kunt u uw Wi-Fi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig beheren en controleren.
  • Gasttoegang: Creëer een gescheiden, met een wachtwoord beveiligd, Wi-Fi-netwerk voor maximaal 50 gasten. Het wachtwoord kan heel eenvoudig gedeeld worden.

  • Ouderlijk toezicht: Maak internetgebruik veilig voor uw kinderen, zelfs wanneer u niet thuis bent. Met deze functie kunt u het gebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en de toegang tot het internet voor bepaalde apparaten blokkeren.

  • Apparaatprioritering: U kunt voorrang geven aan de apparaten die de hoogste snelheden nodig hebben.


Bel om prijs te weten
Status: Magazijnvoorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Hebt u ook gedacht aan