COMPUTER >> Processor >> Intel >> Intel® Core™ i5-4440S Processor (6M Cache, up to 3.30 GHz)
Intel Intel® Core™ i5-4440S Processor (6M Cache, up to 3.30 GHz)
PDF pagina
Productbeschrijving:
Intel® Turbo Boost Technologie
Met Intel® Turbo Boost Technologie wordt de processorfrequentie indien nodig dynamisch verhoogd door te profiteren van thermische en energiemarges. Hierdoor beschikt u over extra snelheid wanneer dit nodig is en bespaart u stroom wanneer u minder snelheid nodig hebt.

Intel® Identity Protection Technologie
Intel® Identity Protection Technologie is een ingebouwde beveiligingstokentechnologie die een eenvoudige doch betrouwbare beveiligingsmethode biedt om uw online klant- en bedrijfsgegevens te beschermen tegen dreigingen en fraude. Intel® Identity Protection Technologie stuurt websites, financiële instellingen en netwerkservices uniek op hardware-gebaseerd bewijs van de gebruikers-PC, dat niet afkomstig kan zijn van malware. Intel® Identity Protection Technologie kan een belangrijk onderdeel zijn van verificatieoplossingen met twee factoren om de aanmeldgegevens voor websites en interne toepassingen te beveiligen.

Anti-Theft Technologie
Intel® Antidiefstaltechnologie zorgt ervoor dat uw laptop veilig is indien deze zoekraakt of wordt gestolen. Voor Intel® AT is een serviceabonnement bij een Intel® AT-serviceprovider vereist.
Bel om prijs te weten
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk