COMPUTER >> WiFi-repeater >> Sitecom >> WLX-2006 N300 Wi-Fi Range Extender
Sitecom WLX-2006 N300 Wi-Fi Range Extender
PDF pagina
Productbeschrijving:
Vergroot het Wi-Fi-bereik van je router

-Zorg voor een groter Wi-Fi-bereik van je router
-Ideaal voor Wireless-N-routers
-Wi-Fi-snelheden: 300 Mbps (2,4 GHz)
-Signaalsterkte-indicator voor eenvoudige positiebepaling
-Eenvoudige installatie via een OPS-knop of wizard

Met de WLX-2006 Wi-Fi Wall Mount Range Extender N300 vergroot je eenvoudig het bereik van je draadloze netwerk. De Range Extender is ideaal voor het creëren van een stabiele connectie in alle kamers van het huis en in de tuin. Steek de Range Extender direct in een vrij stopcontact. Dankzij het compacte ontwerp bespaar je niet alleen ruimte, maar voorkom je ook rommelige bedrading in huis.

Dankzij de installatiewizard installeer je de Range Extender snel en eenvoudig. Of verbind met slechts één druk op de OPS-knop (One Push Set-up) apparaten met de Range Extender. Met de LED-indicator vind je de ideale positie in huis voor een beter draadloos signaal.

De Range Extender gebruikt de draadloze 802.11n-technologie en ondersteunt overdrachtsnelheden tot 300 Mbps. Het apparaat is tevens backwards compatibel met de oudere draadloze technologieën 802.11b en 802.11g. De Range Extender ondersteunt alle bestaande beveiligingsstandaarden (64/128-bits WEP, WPA en WPA2) en garandeert zo compatibiliteit met je bestaande (modem)router.

Dit product wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van 10 jaar. Activeer eenvoudig deze garantie door het product binnen 3 weken na aankoop te registreren.
€ 44,99
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk