VISION / TV >> Afstandsbediening >> Logitech >> Harmony Companion
Logitech Harmony Companion
PDF pagina
Productbeschrijving:
BEDIEN ALLES MET GEMAK
Met de Harmony Companion kunt u moeiteloos al uw thuisentertainment- en intelligente thuisapparaten bedienen. Dankzij de gestroomlijnde lay-out van de knoppen en het numerieke toetsenblok van volledig formaat kunt u in een oogwenk tussen inhoud en apparaten wisselen. Bovendien kunt u met de Harmony App uw favoriete kanalen programmeren, activiteiten met meerdere apparaten maken en zelfs de controle behouden wanneer u niet thuis bent. Chaos? Maak kennis met de Harmony Companion.

WERKT MET UW HELE UNIVERSUM
De Harmony Companion werkt met meer dan 270.000 entertainment- en intelligente thuisapparaten, zodat u met één aanraking al uw favoriete merken kunt bedienen, direct uit de doos. Van tv's en kabelontvangers tot cd-spelers en gamingconsoles, en van AV-ontvangers en streaming-mediaspelers tot intelligente lampen, sloten, thermostaten en meer, de Harmony Companion werkt met vrijwel alles.

ONBEPERKTE AUTOMATISERING
Laat de rolgordijnen zakken, dim de lichten en zet de tv aan voor filmavond - allemaal met één vingertik. Harmony biedt u een grenzeloze ervaring als het gaat over automatisering. U kunt het net zo uitgebreid maken als u wilt. Het is zelfs mogelijk om met één druik op de knop uw hele huis af te sluiten en alle lichten uit te schakelen. Welterusten!

HARMONY APP
Tover uw smartphone of tablet om tot een universele afstandsbediening (alleen iOS® /Android™). Wissel van kanaal en volume, stel tot 50 favoriete kanalen in of start activiteiten met meerdere apparaten, zelfs wanneer u niet thuis bent.

HARMONY HUB
De Harmony Hub centraliseert de controle van al uw apparaten met behulp van draadloze IR-, Wi-Fi- of Bluetooth®-signalen. U kunt de kabel en ontvangers verbergen en alles achter gesloten kastdeurtjes bedienen.
€ 149,-
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :915-000240
Eancode :5099206052901
PIM ID :1445202778050
Batterijtechnologie :Lithium
Geschikt voor merk :Universeel
Batterij meegeleverd? :
Ingebouwde microfoon :
Kleur :Zwart
Knop om te wisselen tussen toestellen :
Macro-of leerfunctie :
Met scherm :
Zendsysteem :Wi-Fi , Bluetooth , Infrarood
Aantal te bedienen toestellen :8
Aantal batterijen meegeleverd :1
Batterijtype :Knoopcel
Universele afstandsbediening :
Hebt u ook gedacht aan