COMPUTER >> Toetsenborden >> Logitech >> 920-008154
Logitech 920-008154
PDF pagina
Productbeschrijving:
Gemaakt voor gaming
Ontworpen voor prestaties

De G610 Orion Brown biedt hetzelfde prestatiegerichte ontwerp en integreert krachtige gamingtechnologieën. Van de kleinste details, zoals de matte textuur die vingerafdrukken maskeert en de duurzame gevlochten draad, tot de ingewikkeldste details: elk aspect is speciaal ontworpen om de toonaangevende constructie van technologie en kwaliteit van Logitech G naar zijn unieke vorm te brengen.

Mechanische Cherry MX Brown-toetsschakelaars
Klassiek mechanisch

De mechanische Cherry MX-schakelaars zijn een standaardonderdeel van mechanische toetsenborden. Mechanische schakelaars gaan langer mee en zijn consistenter in feel en reactievermogen dan rubberen membraantoetsenborden. Fluisterstille Cherry MX Brown-schakelaars hebben een tastbare klik voor feedback tijdens het typen.* Cherry MX-schakelaars gaan meer dan 50 miljoen toetsaanslagen mee en bieden een nauwkeurige bediening voor een betrouwbare gamingervaring.
*Mediatoetsen gebruiken geen mechanische schakelaars.

Aanpasbare verlichting
Aanpasbare verlichting per toets

Gebruik Logitech Gaming Software om het toetsenbord aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur met de mogelijkheid om elk individueel toetslichtje te selecteren en aan te passen. Verlicht toetsen om spells en andere opdrachten in het oog te houden. Met behulp van Logitech Gaming Software kun je ook lichtpatronen synchroniseren met andere Logitech G-apparaten.

Mediaknop voor eenvoudige toegang
Behoud je voorsprong

Bedien je achtergrondmuziek zonder je game uit te zetten. Met de toegewezen mediaknoppen van G610 Orion-toetsenborden kun je video's en tracks onmiddellijk afspelen, pauzeren en dempen. Gebruik de rolknop om in een handomdraai het volume aan te passen of naar de volgende track te gaan.

Aanpassen met Logitech Gaming Software
F1-F12 aanpassen

Pas je favoriete games aan met aangepaste knopmacro's op F1-F12 via Logitech Gaming Software. G610 geeft je de volledige controle over de verlichting van elke toets. Je kunt aanpassen welke toetsen ingeschakeld zijn wanneer je de Gamemodus start (standaard schakelt Gamemodus de Windows-toets uit).

26-key rollover-mogelijkheid
Druk op alle knoppen

Dankzij invoer via meerdere toetsen kun je complexe bewegingen feilloos en altijd precies goed uitvoeren. Dankzij de 26-key rollover-mogelijkheid kun je een enorm aantal toetsen indrukken in combinatie met de wijzigingstoetsen (Control, Alt, Shift) in elke gewenste volgorde, om steeds precies voor elkaar te krijgen wat je hebt ingevoerd.

Verstelbare voetjes met drie hoeken
Kies je hoek

Driestaps verstelbaarheid zorgt dat je je toetsenbord op 0, 4 of 8 graden kunt plaatsen voor de perfecte stand. Rubberen voetjes zorgen ervoor dat je toetsenbord stabiel is tijdens intense gamingacties.
Bel om prijs te weten
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk