AUDIO / HIFI >> Hoofdtelefoon >> Logitech >> 981-000703
Logitech 981-000703
PDF pagina
Productbeschrijving:
GAMINGAUDIO IN HET DAGELIJKSE LEVEN
Neem pc-prestaties met je mee

Pc-gamers verwachten tijdens het gamen allesomvattende en explosieve audio van een hoge kwaliteit. En dat mag ook, want moderne games hebben verbluffende geluidseffecten. Maar wat als je niet gamet? De G233 is een geheel nieuw concept in gamingheadsets. Je krijgt alle geavanceerde functies en technologieën die je voor gamen nodig hebt, in een onverwacht lichtgewicht en uiterst comfortabel ontwerp dat geheel bij de rest van jouw levensstijl past.

GEAVANCEERDE PRO-G-AUDIODRIVER
Ontworpen voor maximale prestaties (patent aangevraagd)

Onze geavanceerde Pro-G™-audiodrivers zijn gemaakt van een geavanceerde hybride materiaal dat, samen met je audioprofielen, voor rijke, diepe bassen, heldere hoge tonen, precieze treble en minimale vervorming zorgt. Luister naar een krachtig en helder geluid in je games en ervaar realistische precisie, precies zoals de game is ontworpen.

LICHTGEWICHT COMFORT
Oorkussentjes met sportgaas

Onze oorkussentjes met sportgaas zijn gemaakt voor gamingmarathons, passen rond het oor en geven net genoeg druk om comfortabel te blijven, goed te ademen en stevig op hun plaats te blijven zitten.

ONGELOFELIJK HELDERE AUDIO EN HOGE SPRAAKKWALITEIT
Officieel gecertificeerd door Discord®

Pro-G™-drivers zorgen ook voor de diepe bassen en klaarheldere stemmen. De verwijderbare, ruisonderdrukkende armmicrofoon met micro-popfilter zorgt voor uiterst hoge spraakkwaliteit voor audiogesprekken. G233 is door Discord gecertificeerd, een garantie voor kristalzuivere communicatie.

AFNEEMBAAR, AANPASBAAR
Afneembare armmicrofoon en verwisselbare kabels

Audioprestaties geven dezelfde meerwaarde aan gamen als aan alle andere media. De G233 Prodigy is een complete gamingheadset, met afneembare armmicrofoon en ingang voor gamingkabel. Haal de microfoonarm eraf en sluit de meegeleverde mobiele kabel aan om de G233 om te toveren in een gestroomlijnde, coole hoofdtelefoon die je overal kunt dragen.

COMPATIBEL MET CONSOLES
Elke game verdient geweldige audio

Nintendo® Switch™, PS4®, Xbox® One, smartphones en tablets krijgen een upgrade met de geavanceerde audio en ruisonderdrukkende G433-armmicrofoon. Je kunt de meegeleverde audiokabels zo aansluiten op de controllers van de meeste consoles
Bel om prijs te weten
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Hebt u ook gedacht aan