COMPUTER >> Router >> D-Link >> Wireless Router DIR-842
D-Link Wireless Router DIR-842
PDF pagina
Productbeschrijving:
De Wireless AC1200 Dual Band Gigabit Router (DIR-842) combineert de nieuwste, supersnelle Wi-Fi-connectiviteit conform de 802.11ac-specificatie met Gigabit Ethernet-poorten om een probleemloze netwerkervaring te bieden. Zijn geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat onbevoegden niet bij uw gegevens kunnen, terwijl het grotere bereik en de hogere betrouwbaarheid van de Wireless AC-technologie u een stabiele verbinding bieden, zelfs bij zwaar netwerkgebruik of in ruimten die een slecht draadloos signaal hebben.

De Wireless AC1200 Dual Band Gigabit Router (DIR-842) combineert de nieuwste, supersnelle Wi-Fi-connectiviteit conform de 802.11ac-specificatie met Gigabit Ethernet-poorten om een probleemloze netwerkervaring te bieden.
Zijn geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat onbevoegden niet bij uw gegevens kunnen, terwijl het grotere bereik en de hogere betrouwbaarheid van de Wireless AC-technologie u een stabiele verbinding bieden, zelfs bij zwaar netwerkgebruik of in ruimten die een slecht draadloos signaal hebben.

Snelle bedrade en draadloze verbinding
Supersnelle Wi-Fi-snelheden tot 1200 Mbps1 (867 Mbps op de 5 GHz-frequentieband en 300 Mbps op de 2,4 GHz-frequentieband), zodat u aan de toenemende vraag van multimediatoepassingen kunt voldoen.
Daarnaast bieden 10/100/1000 Gigabit Ethernet-poorten u een solide, betrouwbare bedrade aansluiting voor apparaten als een smart-TV, game consoles en netwerkopslagapparaten.

Dual Band Wireless voor naadloze prestaties
U surft, chat en speelt online games op de 2,4 GHz-band met uw smartphones en computers, terwijl u tegelijkertijd digitale media op de 5 GHz-band op uw streaming mediaspelers en tablets streamt.

Eenvoudig in te stellen en te beveiligen
Het delen van uw internetverbinding hoeft geen ingewikkeld proces te zijn; open gewoon de internetbrowser en volg de eenvoudige stappen in de installatiewizard om te beginnen.
U kunt zelfs een gastenzone configureren om uw bezoekers internettoegang te bieden zonder dat ze toegang tot de rest van uw netwerk hebben.
U ook de gratis QRS (Quick Router Setup) app voor iOS of Android downloaden om het apparaat met uw smartphone of tablet, zonder gebruik van computer, in te stellen.
€ 47,99
Adviesprijs € 62,99
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :DIR-842
Eancode :0790069418723
PIM ID :1449691536001
Breedte :19 cm
Diepte :13.3 cm
Ethernetsnelheid :Gigabit Ethernet (1000 Mbps) Mbit/s
Hoogte :3.8 cm
Kleur :Zwart
Netwerkaansluiting :
Quality of Service (QoS) :
Soort antenne :Extern
Wi-Fi-standaarden :Wi-Fi 802.11ac (Wi-Fi 5)
Frequentiebanden :Dual-band (2.4 GHz - 5 GHz)
Aantal Wi-Fi antennes :4
Aantal Ethernetpoorten :4
WLAN-beveiliging :WPA , WPA2 , WPS
Hebt u ook gedacht aan